Åge Aleksandersen & Sambandet styrker teamet

Åge Aleksandersen & Sambandet styrker teamet som skal lose dem gjennom de neste to årene fram mot det endelige punktum som settes i Trondheim i august 2025.

Stor aktivitet rundt oss for tiden.

Vi innleder samarbeide med Stageway som har ansvaret for all booking og tilrettelegging av konsertene med Åge og Sambandet i 2024-25.
Vi gleder oss stort til å jobbe med Stageway .

Kontaktinfo:
Stageway Talent Stageway Talent
Sigve Prestnes
sigve@stageway.no
98285104
Arne Svare
arne@stageway.no
92267217

Tor Evensen vil bidra med erfaring og som «orakel» når det gjelder Åge og Sambandet.

LitenTue Management
litentuemgt@gmail.com

ALLE henvendelser som ikke har med booking av Åge og Sambandet å gjøre skal til LitenTue Management
(F eks Åge Gunnar og Trondheimsolistene).


Tor Evensen, som var bassist i Sambandet fra 1977 til 1986, og turneléder, bookingansvarlig og manager i mange år, er også svært fornøyd med denne avtalen. – Jobben som skal gjøres for å lage en to-årig avskjedsturné med Åge & Sambandet er formidabel, og jeg mener at en styrking av teamet er helt nødvendig, sier Evensen. – For meg har jobben med Åge & sambandet vært 24/7 i mange år, fortsetter Evensen, men jeg kjenner at både alderen, og ikke minst at jeg har fått meg samboer, gjør at jeg vil redusere arbeidsmengden. Det blir nok litt rart, og vemodig, men jeg gleder meg til å kunne gjøre andre ting også, avslutter Tor Evensen.

– Vi er hoppende glade over å ha fått oppdraget og gleder oss som unger til å ta fatt på jobben, sier manager i Stageway, Arne Svare, og daglig leder Sigve Prestnes – i kor. Da Åge ringte i forrige uke fikk han nesten ikke snakket ut før vi takket ja.

Før reisens slutt skal Norges land få besøk av Åge og Sambandet for siste gang. Gamle venner skal hilses på, det skal mimres og minnes. Det skal gråtes en skvett, men latteren skal være høyere. Og det skal spilles! Låter som et helt land har lært å kjenne og å elske. Musikk som ligger i DNAet til en hel nasjon. Sanger om alvorlige ting, glade sanger og artige sanger.

Alt dette skal Åge og Sambandet ta med seg på en siste reise gjennom landet. Og vi skal få være med. JA og TAKK!

📸Marthe Amanda Vannebo