ÅGE & SAMBANDET LERKENDAL STADION

Datoen for den siste konserten er nå satt. Lørdag 6. september 2025 spiller Sambandet sammen for aller siste gang på Lerkendal.

Det blir både artig og vemodig når vi en siste gang skal få oppleve ett av Norgeshistoriens beste konsertband på selveste Lerkendal Stadion som rommer hele 25.000 publikummere.

Det er et snart 50 år langt kapittel som skal avsluttes denne kvelden i samme by derdet hele startet i 1976. Over 1,5 millioner solgte plater, utallige gullplater og priser. Albumklassikere som «Ramp», «Levva Livet» og «Eldorado» og en enorm låtkatalog som har truffet millioner av hjerter. Tusenvis av konserter fra Kirkenes i nord tilL indesnes i sør, ja til og med i selveste Royal Albert Hall.

Denne kvelden blir det både oppvarmingsartister og strålende gjesteartister underveis, bli med på en stor og vakker kveld, når vi skal ta farvel med Åge & Sambandet!

Takk for oss fra Kåre, Jens Petter, Even, Skjalg, Bjørn, Gunnar, Terje, Steinar, Morten og Åge


Pressebilder Åge Aleksandersen

Klikk på bildet – (det tar noen sekunder) for å laste ned.

Foto: Hans Martin Høydahl

Foto: Marthe Amanda Vannebo


Facebookbanner:

Logo:

Åge/Gunnar/TrondheimSolistene

Pressetekst:

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente sangene, samtidig som vi får høre flere som vanligvis ikke presenteres på konserter. Adresseavisen skrev følgende om konserten:  «Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

Foto: Marthe Amanda Vannebo
Høyreklikk for å laste ned arrangementsbilde.